laupäev, 16. jaanuar 2016

Tere jälle. Eile jälle ei jõudnudki kirjutada, aga väike kokkuvõte siis. Käisin jõusaalis... Ma ütlen, ma arrrrmastan jõusaali.. See on koht, kus sa saad aja iseendale: pingutad, higistad, sisemiselt nutad peaaegu sest nii raske on ja siis jooksed end trenni lõpuks tühjaks jooksulindil ja venitad peale seda. See on nagu pai lihastele ja aitähh, et nii hästi sind teenisid.. Väljud sealt nagu uus inimene. Kui oleks minu teha, käiksin vist iga päev jõusaalis.

Pildiotsingu i love gym tulemus   Aga kuna kahjuks see võimalus mul hetkel puudub, tuleb teha asju nii, et treeninguvõimalused oleks vähegi sarnased sellele. Seega, tellisin endale tõstekangi raskustega! Ja see saabus postiga! JEeeeee.. Kang ise on 10kg ja raskused hetkel 2x5kg ja 2x2.5kg. Kui jõuan edasi, tellin juurde.

Kuna täna on laupäev ja anti võimalus, siis hommikul vedelesime ikka päris kaua voodis.. See tähendab siis natuke peale 9 ajasime end voodist püsti :-). Ülakeha päev, siis sai kohe kangi proovitud. Ntx biitseps tundus päris raske 15kg, aga tuleb  harjuda ja edasi areneda :-).

Nüüd hakkan kohe curryt meile kokkama ja teile ilusat nädalavahetust!! Homme jälle cheat meal!! Jeeeeee!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar