neljapäev, 28. jaanuar 2016

Abs abs abs...

Eile lõpetasin trennipäeva kardioga, täna alustasin. Enne kui alustasin, võtsin ühe kiire toorbatooni, mille õde mulle eile andis (väga maitsev oli)


Ning järgnes kohe üks väga karm kardio seeria, mille Hers ajakirjas leidsin.. Panen alla pildi, et aru saaksite millest räägin..

Esimene harjutus oli kätekõverdusest kükki hüpped ja ütlen ausalt, mina üle 10 ei jõudnud!! Nõrk, aga järgmine kord proovin rohkem :-). Ega need teised harjutused ka meeldivad polnud ja korrata seda kava 2 korda.. Mul võttis kokku vist 15 minutit. Kuna polnud kirjas täpselt kuidas teha, siis tegin kõik harjutused lihtsalt järjest puhkamata ja siis puhkasin u 30 sekundit ja kohe teine seeria. Vot selline tore alustus päevale :-).

Hommikusöök oli nagu tavaliselt - munavalge omlett ja kohvi. Lisan oma omletti kaerahelbeid, kaerakliisid, kaneeli, pähkleid ja natuke mett - selline mõnus kõht täitev magus omlett :-).

Lõunaks tegin jälle peanut butter kana. Retsepti olen vist kuskil eelnevas postitused jaganud ka, aga see on lihtsalt nii maitsev, et pidin uuesti tegema. Natuke vürtsikas ka, ehk siis minu jaoks perfect!! Juurde palju brokkolit ja korralik kõhutäis jälle.


Täna sai kuidagi palju patustatud nende batoonidega (hommikul üks toorbatoon, vahepealaks proteiini batoon ja vahepeal kui kohvil käisin, siis küpsiste asemel veel üks batoon), seega õhtuoode tuli lihtsalt 100 g ahjukana ja kodujuustu 0% ja õhtu kala ja natuke maitsestamata jogurtit peale, sest see maitses nii kohutavalt (ei ole suur kalasõber) kuigi maitsestasin jne.

Tänane lihasgrupp trenniks olid kõhulihased ja tegin HIIT kava, ehk siis valisin 4 harjutust (panen pildid alla) ja tegin neid 2x, ehk siis 4 harjutust tegin ära ja siis kohe otsa uuesti (30 sekundit igaühte), siis 10 sekundit puhkus ja nii 4 roundi. Mõtlesin ühe pildi ka teha, aga otsustasin, et ei ole ikka rahul veel tulemusega... Vaja sellest kängurikotist lahti saada.. Ma arvan, et sünnitanud emmed teavad millest räägin :-(. Üleüldse pidi see kotike viimasena kaduma ja ainuke viis sellest lahti saada on rasked raskused, kõva kardio ja õige toitumine.. Uuuuuuhhhh tuleb veel karmimaks minna oma kavaga!!! :-(

Aga harjutused siis:

1) Fitballil jalgade tõsted. Eriti hea kui alaselja probleemid, sest alaselg on mugavalt palli peal:

https://www.instagram.com/p/BAsgJcnp2sW/?taken-by=leanmachine21

2) Fitballil tood jalad kõhu juurde (algul raske tasakaalu hoida, aga harjutamine teeb meistriks)
Pildiotsingu abs on fitball tulemus

3) Istessetõusmine raskusega (minul mini sangpomm 4kg)



Pildiotsingu sit up with weight tulemus
4) Kerepöörded raskusega (mini sangpomm 4kg)

Pildiotsingu abs twist with weight standing tulemus


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar