teisipäev, 26. jaanuar 2016

Teisipäev ja uued väljakutsed trennile

Hommik algas suure vihmasabinaga akna taga.. Tegelt vist terve öö sabistas.. Aga nagu ma mainisin eelmine nädal, see nädal treening jälle karmistub, ehk siis nendel päevadel, kus treenin ülakeha või kõhulihaseid, lisan kardio treeningu. Ehk siis hommikul kardio ja päeva jooksul millalgi harjutused sinna, mille päev on.

Võtsin Hers Muscle and Fitness Rasvapõletuse raamatu lahti ja mõtlesin proovida plüometrilist kava.... Rasvadele valu!!! Aiaiaiaaaa kuidas ma vihkan kardiot, no ausalt!!! Tegin kolm roundi ära ja mõtlesin, et ma suren nüüd ära kah! Haha ei tegelt asi nii hull pole, aga kuna eile oli raske jalgade ja tuharate päev, siis andis tunda küll. Panen väikse pildi ka raamatust, et teil aimu oleks, millest jutt.


Hommikusöögiks tegin endale oma klassikalise munavalge omleti, lisasin kaerakliisid ka (hea seedimisele) ning proats (=protein+oats), ehk siis imeväike kogus kaerahelbeid (nagunii keedan tibule iga hommik putru, seega lihtne paar lusikatäit endale võtta) ning lisasin natuke vadakuvalku ja peanut butterit. Kõht korralikult täis ikka hommikul!! :-)

Lõunaks tegin kana (mida siis muud) ja et see pidev kana söömine igavaks ei muutuks, peab loov olema.. Täna näiteks proovisin kana muskaat-ingveri-jogurti kastmes bataadiga ja juurde brokkoli (ei ole suur brokkoli sõber, aga oi kui kasulik see on). Aga selline ta siis välja kukkus.



Hilisem trenn on lihastrenn ülakehale. Supersetid biitseps, triitseps ja õlgadele ja lõpetasin tabata kõhulihastele (4 roundi). Mõnus :-).

Snäkkidest natuke - Käisin eile Fitshopis ja ostsin ka paar proteiinibatooni, ning krõbistasin ära ühe Naturally high protein-i bari kui tibu magas.. Mulle täitsa maitseb ja on nagu maiustuse eest ja ehk kuna täna kaks trenni, siis antakse andeks ka :-). Teine snäkk oli muidugi ProFeel kohupiimakreem. Kuidas me enne üldse ilma nendeta elasime? :-)
Pildiotsingu naturally high protein tulemus
Õhtul oli mul imekombel päris palju macrosid üle ning tegin endale tortilla tuunikala ja keedetud munavalgega, juurde salat ja magustoiduks veel kohupiim. Mulle täitsa sobib see proteiinirikas menüü ja imelikul kombel ei tunnegi puudust shokolaadist, kuigi olen muidu väga suur shokohoolik. Aga me teame ju kõik, et suhkur on sõltuvust tekitav ja siis kui ei tarbi mõni aeg, siis saabki ilma. Nii ongi. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar