esmaspäev, 18. jaanuar 2016

Kuuldavasti täna on aasta masendavaim päev.. Blue Monday.. Kuidas teil see möödus?? :-) Minul päris rõõmsalt ausalt öeldes. Pigem on esmaspäev sellejaoks, et sihid nädalaks seada ja uue hooga jälle pihta hakata ja end ületada.


Pildiotsingu blue monday tulemus
Kuna mul hommikul oli päris kiire, siis tegin ainult oma HIIT kava jalgadele ja pepule. Seekord lisasin ühe seti, ehk siis 5 setti ja 10 sekundit puhkus settide vahepeal (tuletan meelde, et iga harjutus 30 sekundit ja 8 harjutust järjest). Tegin väljaasted taha koos jalalöögiga 20kg, kükid 20kg, jõutõmme 20kg, ühe jalatõstmine õhku selili ja puusatõsted kummilindiga kitsas ja laiem haare.. Vabandust kui mu kirjeldused imelikud tunduvad, olen harjunud kõike fitnessiga seonduvat inglise keeles rääkima ja kirjutama (elasin ju ikka pea 8 aastat seal).

Õhtul tegin kõhulihaste kava, mida ükspäev siin kirjeldasin ja seekord 3 setti. Jep, oli raske! Aga peabki olema. Iga nädal kavatsen midagi uut ja raskemat lisada. Keha tuleb koguaeg challengida, muidu harjub ära..

Söögipoolest eile oli super cheat meal ja seega täna tuli väga tagasihoidlikult võtta. Tavaliselt mul õhtuti kala, aga no üldse kala-isu polnud, siis tegin hoopis ahjus kalkunikotlette ja juurde spinati-kurgi-tomati salat. Kõht nii mõnusalt täis. Nüüd puhkama :-).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar