kolmapäev, 6. jaanuar 2016

Pakane



Hommikul vaatasin telefonist - 21 kraadi!! Ohooooo!! Ja meil printsessiga oli plaan võimlema minna.. Pani mõtlema, aga kuna me ei ole mingid papist neiud, siis paksult riidesse ja minek. Proovisime Vello Vaheri võimlemist pisikestele. Kui preili Sahmerdis oleks nõus olnud harjutusi kaasa tegema ja mitte teiste titadega tutvuma, oleks ma saanud ka korraliku trenni, aga kätele oli siiski koormust palju ja võibolla annab homme tunda :-). Neiu kaalub mul 9-10 kilo kanti. 

Treeningu mõttes oli jälle alakeha päev. Ostsin endale eile kummilindi ja proovisingi natuke erinevaid harjutusi tuharale kohe kui koju tagasi saime. Õhtupoole tegin veel ühe korraliku trenni supersetidega, niiet tuhar oli päääääris valus pärast! 

Eesmärkidest ei olegi vist veel rääkinud. Ühesõnaga:

-Big booty, ehk siis trimmis tuharad ja tugevad reied

-Lame kõht

-Üleüldine treenitus

Ühesõnaga midagi sellist nagu Kathleen Eggleton allpoololeval pildil (võetud tema Instagramist):




Mainisin veel ära ühes eelnevas postituses, et kavatsen toituda bikini fitness võistlejate kava järgi, mille leidsin Hers Muscle and Fitnessist. Link siin:

http://www.muscleandfitness.com/muscle-fitness-hers/hers-nutrition/12-weeks-competition-body-diet-plan

Iga hommik algab munavalgete, kaerahelveste ja mandlitega (millest teen omleti, kuna ei suuda tooreid munavalgeid süüa). Kuna ma armastan väga kohvi, siis joon tassikese kõrvale ka. Ahjaa, hommikud tegelikult algavad mul sooja vee ja sidruniga, et puhastada organismi oma hea sõbranna soovitusel, kes on personaaltreener. Muideks see toitumiskava on ideaalne, sest iga 2-3h tagant saab midagi süüa. Mul täna jäänud veel väike snäkk proteiinijoogi näol ja siis õhtul kala-tortilla juurikate ja salatiga. Tühjakõhutunde üle kurtma ei pea... Aga nüüd puhkama :-).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar