kolmapäev, 13. jaanuar 2016

Kolmapäev, ehk siis nädala keskpunkt..


Nonii.....Aeg jälle asju raskemaks teha. Tänane trenn sai kohe hommikul vara ära tehtud ja koosnes see järgmisest:

- Tabata "soojendus," ehk siis 8 harjutust (4 neist alakeha, 2 ülakeha ja 2 kõhulihastele), 20 sekundit igaüht, siis puhkus 10 sekundit ja nii 4 roundi. Mõtlesin, et oi kui mõnus kerge!

- Sellele järgnesid supersetid alakehale. Sõbranna soovitas mul 4 erinevat superseti võtta, aga ausõna kolmanda lõpus ma mõtlesin, et mu jalad enam vastu ei pea. Nii palju siis kergest trennist. Lõpetasin kõhulihastega ja venitusega. Venitus oli pikk ja korralik täna, väga mõnus.  

Pildiotsingu exhausted after gym cartoon tulemus

Kuna täna olin enamasti kodus terve päeva, siis muidugi hakkasid mingid isud kimbutama.. Snäkkideks sõin täna ntx kanaliha koos bataadi ja kreeka pähklitega, Valio proteiinikohupiimakreemi (2x), Quest proteiinibatooni ja natuke pähklivõid. Lõpuks otsustasin, et tuleb oma isusid taltsutada. Ja ainuke moodus seda teha, on loomulikult veel trenni teha :-). Tegin natuke kummilindiga harjutusi ja lõpuks mõnus pikk venitus.Ja kuna isud olid nii metsikud täna, siis õhtusöök oli väga tagasihoidlik - suitsulest keedetud munavalgega. Selline päev siis täna. Siit soovitus, hoidke end koguaeg tegevuses, et vältida neid kurjasid isusid!!! :-)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar