laupäev, 6. veebruar 2016

Viienda nädala kokkuvõte

Jälle peaagu üks nädal lõpusirgel, ehk siis peaaegu 5 nädalat challengist on läbi, mis tähendab, et 3 nädalat madnessi jäänud veel.

Söögi poolest on nüüd selline uuendus, et esmaspäev ja neljapäev hakkavad olema 1000 kalori päevad ja idee on süüa ainult puhtaid toite ja võimalikult suure valgu sisaldusega, samuti erinevaid rohelisi teesid juua jne. Sellel nädalal alustasin neljapäevast ja pean ütlema, et kuigi oli raske, siis mitte midagi võimatut. Seejuures käisin veel restos, kus oli palju ahvatlusi, aga suutsin siis ainult kohvi ja teed juua :-). Reedel oli sõbranna juubel ja samuti suutsin carbsidest eemale hoida. Sõin ainult proteiine ja carbsid andsin õele ja nagu oleks see lounge meie mõtteid lugenud, seal pakuti kokteili nimega Skinny bitch, ehk siis polnud sinna mingeid suhkruid ega muud säärast lisatud (aka vodka with lemon, lime and soda water). Täna laupäeval olen samuti puhtalt toitunud ja kallis sõbranna tõi mulle veel proteiini batoone Nude protein. Nendes õnneks vähe süsivesikuid ja palju valke ja maitsevad ülihästi. 

Väike kokkuvõtte trennist.

Teisipäeva alustasin dünaamilise venitusega kogu kehale ja kestis kokku 45 minutit. Lõuna ajal käisime õega jõusaalis. Ta tahab alati siis minna, kui mul ülakeha päev on :-). Kuna jõudsin enne õde, tegin enne jõuharjutusi kardiot (tavaliselt teen enne jõuharjutusi ja siis kardio). Seekord tegime erinevaid supersette õlgadele, biitsepsile ja triitsepsile. Kuskil lõpupoole ütles ta, et peale käte tal hakkas ka nina värisema :-). Lõpetasin treeningu tabata kõhulihastega.

Kolmapäev on alakeha päev, ehk siis jalad ja tuhar ning nagu tavaliselt kummilindiga tabata soojendus, mis kestab umbes 12 minutit ja siis supersetid.

Neljapäev pidin tavapärase hommikutrenni pärastlõunale lükkama. Kuna oli suht busy päev, siis jõudsingi ainult kõhulihaseid teha kokku umbes 25 minutit.

Reede on 100% booty päev, ehk siis proovin teha isoleeritud tuhara harjutusi. Alates sellest reedest on ka set-up natuke teine ja edaspidi üritan selleks jõusaali minna, sest kodus pole piisavalt raskusi. Idee on teha väga raskete raskustega 8 kordust ja 8 seeriat ja kokku 4 isoleeritud tuhara harjutust. Pidin natuke improviseerima, sest kangile mul kokku 25kg raskusi, aga erinevaid raskusi hantlitele, seega max 42kg saab liftida. Pildil näha, rohelises Prisma kotis mul need lisa raskused. Hantlile sain max 25kg lükata, rohkem ei mahtunud.


Kuskil neljanda korduse ajal (kui raskus piisav) peaksid pisarad voolama.

Täna laupäeval tegin ülakeha ja kõhulihaseid. Ja on tunda, et eile tegin tuhara harjutusi!!! :-)

Ühesõnaga olen oma tegemiste ja tulemustega rahul, nüüd tuleb veel rohkem pingutada! Ilusat nädalavahetuse jätku kõigile!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar